top of page
lammiharju_discgolfrata.jpg

Lammiharjun ulkoilualue

Lammiharjun ulkoilualue
Huhdin kyläyhdistys ry hallinnoi ja ylläpitää kunnan kanssa yhteistyössä kunnan omistamaa Lammiharjun ulkoilu- ja virkistysaluetta.

 

Alueella on hiihto- ja retkeilyreittejä laavuineen, disc golf -rata, lentopallokenttä ja alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia, joista tarkempaa tietoa Huhdin kyläyhdistyksen facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/huhtilaiset/

 

Lammiharjulla viihdytään koko perheen voimin. Lammiharjun laavun ja uimapaikan vieressä on lapsille leikkipaikka, jonka laitteet on uusittu vuonna 2019.

  • Facebook

Facebook: Huhdin kyläyhdistys ry

Disc Golf -rata
Lammiharju_disc-golfrata.jpg

Lammiharjun DiscGolfPark

 

Aloittelijaystävällinen rata frisbeegolfin harrastajille Lammiharjun maisemissa. Radalle voi mennä pelaamaan ilmaiseksi, kuitenkin muut käyttäjät huomioiden. Rata on 18-väyläinen ja se kulkee osittain pururadan ja metsän seassa. Radalta löytyy myös enemmän pelanneille haasteita. Radan alkuosa kulkee soramontun ympärillä, josta siirrytään pururadan ympäristöön, jossa on rakennettua metsää. Radan erikoisuus on neljä alamäkiväylää, joista pisin rata on jopa 124 metriä. Radan metsäosuudelle on rakennettu haastavampia väyliä. Frisbeegolf-kiekkoja voi lainata Urjalan kirjastosta.

 

Talvisin DiscGolfParkin alue on pyhitetty hiihtäjille.

 

Huhmarinmäentie 45, Urjala as.

bottom of page