Pentinkulman päivät

2.–8.8.2021

PKP_1920x1080.png

Pentinkulman päivät 2.-8.8.2021

Pentinkulman päivät on vuosittain Urjalassa pidettävä elävä ja perinteikäs kirjallisuustapahtuma. Se tarjoaa kirjailijavierailuja, ajankohtaisia keskusteluja sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. Kaiken ytimessä on rakkaus kirjoihin ja elävään kulttuuriin. 

 

Pentinkulman päiviä järjestävät Väinö Linnan seura ja Urjalan kunta yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Pentinkulman päivien ohjelma on nyt julkaistu ja liput ovat myynnissä!

Ohjelmassa on mm. runousaamiaista Saila Susiluodon anssa, Kirjatorin kiinnostavat kirjailijavieraat, Atacamassa sataa -lyhytelokuva ja kirjan juhlassa mm. Hannu-Pekka Björkman ja upeaääninen Diandra. Pentinkulman päivillä perehdytään myös Väinö Linnan julkaisematta jääneeseen Messiaaseen ja nähdään Kaikki antamasi aamut -monologi.

 

Lue lisää ohjelmasta!

20200927_204931.jpg

Pentinkulman päivät

on valtakunnallinen kirjallisuustapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 1978 alkaen kirjailija Väinö Linnan synnyinpitäjässä.

 

Ohjelmaan sisältyy ainutlaatuinen E80-esikoiskirjailijaseminaari, monipuolisia kirjailijavierailuja, paneelikeskusteluja, erilaisia kirjoittajakursseja ja -leirejä sekä lapsille ja nuorille suunnattuja tilaisuuksia. Ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan toukokuussa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Urjalan kunta ja Väinö Linnan seura ry, jonka perustava kokous pidettiin 20.12.1977.


Alun perin päivän mittainen seminaari on vuosikymmenten mittaan laajentunut viikon kestäväksi monipuoliseksi tapahtumaksi, joka tuo Urjalaan noin 2000 kirjallisuuden ammattilaista ja innokasta lukijaa.

Yhteystiedot:

Niina Repo
p. 040 335 4268

Postiosoite:
Pentinkulman päivät,
PL 33,
31761 URJALA

Käyntiosoite:

Tampereentie 6,

31760 URJALA

Tapahtumasta voi tiedustella läpi vuoden Pentinkulman päivien toimistosta. Kesäkuusta lähtien saatavana on myös ohjelmalehtiä, joita on kattavasti kirjastoissa ja matkailupisteissä ympäri Suomen. Oman ohjelmalehden voi tilata Pentinkulman päivien toimistosta.