Nuutajärven myymälät

 • Tehtaanmyymälä Iittala Outlet

  Nuutajärven ja Iittalan lasituotannon lisäksi Tehtaanmyymälä Iittala Outletissa on edustava valikoima Iittalan, Arabian, Fiskarsin ja Hackmanin tuotteita sekä ruuanvalmistusastioita teräksestä - myös edullista II-laatua. Tehtaanmyymälä sijaitsee historiallisessa, museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Pruukin pajat ja myymälät Nuutajärven lasikylässä tarjoavat yksilöllisiä ja kauniita kädentaitajien tuotteita mukaan tai tilauksesta oman maun mukaan. Tilauksesta myös oheistoimintaa ja elämyksiä ryhmille.

   

  Lue lisää kotisivuiltamme

 • SHOP PIKKU KERTTU

  Shop Pikku Kerttu sijaitsee keskellä Lasikylää vanhassa Puukonttori-rakennuksessa. Pikku Kertun valikoimasta löytyvät lahjat ja tuliaiset, herkut ja muut hyvänolon tuotteet itselle tai ystävälle. Tuotteet ovat kotimaisia käsityö- ja designtuotteita.

   

  Shop Pikku Kerttu

  Pruukinraitti 15, Nuutajärvi

  helenanurzi@gmail.com

  +358 45 1253145

   

  Facebook: Shop Pikku Kerttu

  Instagram: shoppikkukerttu

   

  Aukioloajat löytyvät täältä

 • NuGO Shop

  Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO on vuonna 2007 perustettu korkeatasoisen, suomalaisen ja ennen kaikkea nuutajärveläisen taidekäsityön tunnettuutta edistävä osuustoiminnallinen yritys. Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärven Lasikylässä yrittäjinä toimivia lasinpuhaltajia, muotoilijoita ja taiteilijoita: Alma Jantunen, Marika Kinnunen, Anu Penttinen, Johannes Rantasalo, Markku Salo, Gina Salaris, Jenni Sorsa ja Lea Swantz. Osuuskunnan raikas ja mielenkiintoinen myymälä NuGO Shop esittelee uusinta suomalaista ja ennen kaikkea nuutajärveläistä taidelasia ja piensarjatuotteita. Osuuskunnalla on myös vuosittain näyttelytoimintaa.

   

  Nuutajärven Galleria Osuuskunta NuGO

  Pruukinraitti 15

  31160 Nuutajärvi

   

  Facebook @NuutajarvenGalleriaOsuuskunta

  Instagram nugoshop

  www.nugo.fi

 • NOKURO DESIGN

  Nokuro design on vuonna 2017 perustettu pieni yhden naisen yritys, jossa Jäppisen Petra häärää - suunnittelee, ideoi ja toteuttaa lähes kaiken. Päämateriaalina on savi, josta valmistuu piensarjoina niin koriste- kuin käyttöesineitäkin, ja mukaan mahtuu myös uniikkeja veistoksia. Kaikki tuotteet tehdään käsin Suomessa, Nuutajärvellä sijaitsevalla työhuoneella. Työhuone ja sen ohessa oleva pieni myymälä on auki sopimuksen mukaan. Katso tarkemmat kesäaukioloajat www.nuutajarvi.fi -sivustolta. Tuotteita löytyy myös Tampereen Kehräsaaresta, PikkuPutiikit -liikkeestä.

   

  Käyntiosoite

  Pruukin Pajat,

  Pruukinraitti 15,

  31160 Nuutajärvi

   

  http://www.nuutajarvi.fi/pajat/405/nokuro-design

 • LASISIRKUS

  Shop& Gallery avoinna sopimuksen mukaan ja heinäkuussa joka päivä. Uniikkeja lasilöytöjä tarjoava liike, jossa on esillä Nuutajärvellä työskentelevien Alma Jantusen ja Johannes Rantasalon lasitaidetta.

   

  Yhteystiedot:

  Alma Jantunen 040 833 2446
  Johannes Rantasalo 040 7680932
  Pruukinraitti 15
  Pruukin Pajat
  31160 NUUTAJÄRVI

   

  http://www.lasisirkus.fi

 • JENNI SORSA GLASS

  Muotoilija, lasinpuhaltaja Jenni Sorsan valmistamaa designlasia sekä lasialan palveluita tarjoava yritys, joka toimii Lasikomppanian tuotantotiloissa Vanhassa hytissä. Tuotteita myy Nuutajärvellä NuGO Shop. Jenni Sorsa Glass järjestää myös opastuskokonaisuuksia ja lasinpuhalluselämyksiä. http://www.nuutajarvi.fi/pajat/269/jenni-sorsa-glass

   

  Lue lisää kotisivuiltamme

 • ILONE

  Koruja Ilosille ihmisille.

   

  Työhuone/puoti

  Puukonttori Pruukinraitti 15, Nuutajärvi

  Kotisivut: https://holvi.com/shop/iloneshop/

  Verkkokauppa: https://holvi.com/shop/iloneshop/

  Aukioloajat löydät somekanavilta

  IG: https://www.instagram.com/ilone_/

  FB: https://www.facebook.com/oonilone/

 • HEMBULA DESIGN

  Hembula Design on vuonna 2016 perustettu yhden naisen yritys, jonka työhuone ja pieni myymälä - galleria sijaitsee Pruukin pajoilla Nuutajärven lasikylässä. Hembula Design suunnittelee ja valmistaa värikkäitä lasiesineitä ja -koruja sekä uniikkia taidelasia. Lasinpuhaltaja Henni Elialan käsissä lasista muotoutuu kaikkea kaunista.

   

  Vieraile kotisivuillamme

VISITURJALA

PL 33, 31761 Urjala

Tiedotteet: tiedotus@urjala.fi