1.5.-30.9. AVOINNA JOKA PÄIVÄ 10-18

Pölkinvuoren kasvimaailma 

Pölkinvuoren kasvimaailma ja elämyspuisto

Retkeily- ja vierailukohde, samalla myös yksi Urjalan korkeimmista paikoista.  Kasvimaatuotteiden ostopaikka, puisto, luontopolku, grillipaikkoja ja kota. Puistossa runsaasti sipulikukkia, alppiruusuja sekä komea kalliojyrkänne.  Osa alueesta soveltuu myös liikuntarajoitteisille.

ELÄMYSPUISTO ja PUUTARHA

PÖLKINVUOREN KASVIMAAilma on monien palvelujen ja elämysten vierailukohde, jossa voit kokea luonnon rauhan ja kulkea monipuolisessa metsäpuutarhassa. Alueella kasvaa runsaasti istutuksia kevään yli 110 000 kukkivasta kukkasipulista kesän ja syksyn kasvien kirjoon. Kahvila Lasikivessä saat nauttia virvokkeita, jäätelöä ja kotoisia herkkuja. Itse vuorella voit sytyttää tulen grillikotaan ja nauttia viilenevästä kesäillasta katsellen näköalapaikalta suomalaista kulttuurimaisemaa. 

Satokautena löydät vihannesmaalta monipuolisen valikoiman avomaanvihanneksia suoraan maasta -palveluna. Puitten, pensaitten ja perennoitten myyntitaimisto palvelee koko avoinnaolokauden. Taimiston myyntituotteet ovat valtaosin joko omaa tuotantoa tai lähiseudun perhetilojen kasvattamia. Luontopolku monine sivuhaaroineen kiertää aluetta, ja jos haluat enemmän liikuntaa, on alueelta yhteys Aseman opastettuun polkuverkostoon. Kauden 2020 uutuutena luodaan vesi- ja rantakasveille lampialuetta. Alueella vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu tai ostos.

Yhteystiedot

Ikaalantie 105, 31700 Urjala as.

 

PUUTARHA, TAIMISTO JA MYYMÄLÄ: puh. 040 050 5073 

RYHMÄ- JA OPASTUSVARAUKSET: puh. 040 501 6933

  • Facebook
  • Instagram
Lähiruokaa

Pölkinvuoren kasvimaalta löytyy reilusti yli 100 eri vihanneslajiketta. Palvelemme teille haluamanne tuotteet suoraan maasta, opastamme niiden käyttöä ja tutustutamme myös uusiin lajikkeisiin. Olemme tulleet tunnetuksi värikkäästä uunijuuresvalikoimastamme. Myös valkosipulilajikkeemme sekä ruukkusalaatit ovat suosittuja. Syksyllä löydät mailtamme kymmeniä eri makeita ja suolaisia kurpitsavaihtoehtoja ja monia muita säilöntävihanneksia.

 

Satokautena (n. juhannuksesta syyskuuhun) aukiolo ma-su klo 10-18, katso lokakuun aukioloajat sivuiltamme